​Telefonnr.:

29 600 487

E-mail:

Send e-mail

Nyheder

​PEDERSEN-EL er specialister i LED belysning og beregning af besparelse og derved kan kunderne få tilskud til udskiftningen af lyskilderne / lamperne.


Hotellerne i danmark kan spare mellem 30 og 90% på deres el regning, læs mere ved tryk på link herunder:
http://sparenergi.dk/erhverv/hotel-og-restauration/el

compress 8000

Ny luft/luft varmepumpe med A+++​
Bosch Compress 8000 AA er det sidste nye skud på stammen inden for luft/luft varmepumper. Med en effekt på hele 8,5 kW henvender denne luft/luft varmepumpe sig til større boliger, mindre haller med mere.
Trods den meget høje effekt, kan Compress 8000 AA også benyttes i mindre boliger grundet det meget store moduleringsområde fra 0,8 til 8,5 kW. Varmepumpen har ligeledes den højeste energimærkning med A+++ og en SCOP på 5,2. Det giver dermed Compress 8000 AA en plads helt i toppen blandt de mest energieffektive luft/luft varmepumper.

Læs mere på http://www.bosch-climate.dk/produktside/varmepumper/luft-til-luft/compress8000aa.html


Pedersen-EL har alt i LED belysning til boligen eller sommerhuset.

Få et sundt og friskt indeklima

Med Vent 2000 D vil du opnå et indeklima, der ikke alene er sundt og friskt for dig og din familie. Den integrerede fugtsensor sørger også for at fjerne fugt fra din bolig og derved mindskes muligheden for skimmelsvamp. Og er der allergigere i boligen vil et pollenfilter bidrage yderligere til at rent og sundt indeklima.

vent 200d

​IHC: 3D-universet - den virtuelle bolig

Gå på opdagelse i den virtuelle bolig, og oplev et udvalg af intelligente løsninger (IHC), der er med til at gøre hverdagen mere komfortabel. I den virtuelle bolig, kan du selv prøve at styre husets elektriske installationer, enten på computeren eller direkte fra din smartphone.

Prøv den virtuelle bolig her

Der er kommet en ny type rammer til afbryder og stikkontakter.

Se dem her

Link til hvad man selv må lave som privatperson og virksomhed uden autorisation.

http://www.sik.dk/hvad-maa-man-selv

Pedersen-EL levere og montere de nye varmepumper.

Vi er specialeret i varmepumpe service, så skal de have serviceret deres varmepumpe kontakt da PEDERSEN-EL på 296 007 84.

1

Link til håndværkerlisten

Et LED rør til afløsning af 118 mm halogenrør​​.

Få et sundt og friskt indeklima

Med Vent 2000 D vil du opnå et indeklima, der ikke alene er sundt og friskt for dig og din familie. Den integrerede fugtsensor sørger også for at fjerne fugt fra din bolig og derved mindskes muligheden for skimmelsvamp. Og er der allergigere i boligen vil et pollenfilter bidrage yderligere til at rent og sundt indeklima
Læs mere på Bosch vent 200 D

​Pedersen-EL  •  Sennelsvej 53  •  7700 Thisted  •  Tel.: 29 600 487  • ​ Mail til Pedersen-EL​