​Telefonnr.:

29 600 487

E-mail:

Send e-mail

Mission​

​Kompetencer:

Pedersen-EL er en el-teknisk virksomhed beliggende i Thisted. Hvor vi har et solidt lokalkendskab og en hurtig og effektiv serviceindsats. Aktiviteterne spænder over alle typer af el-tekniske opgaver fra store entrepriser til små serviceopgaver. Opgaver, der kræver særlige kompetencer, løses af vores speciale uddannede medarbejder, eksempelvis inden for områderne intelligente bygningsinstallationer, bageri- og slagterimaskiner, storkøkkenmaskiner, varslingsanlæg, kameraovervågning, industri- og landbrugsinstallationer, telekommunikation, termografering af tavler, EDB netværk, el-teknisk opgaver inden for køle- og frostanlæg og varmepumper.

Mission:

Vores mission er at skabe de bedste, energirigtige og personlige løsninger inden for el-branchen gennem faglig ekspertise og kreativ tankegang. Vi arbejder konstant på at højne kvalitet og yde en god personlig service, samt være på forkant med den teknologiske udvikling.

Værdier:

Måden vores elektriker team samarbejder på er med til at gøre os stolte af det arbejde vi udfører og af vores arbejdsplads. Dette giver vores kunder en sikkerhed for at deres opgaver bliver løst af branchens bedst folk med fokus på kvalitet og hurtighed og vi gør det med et smil på læben.

​Glæden:

Pedersen-EL er en virksomhed med plads til glæde og begejstring i hverdagen og på arbejdspladserne. Dette smitter af på vores kunder, så vi bestræbes os altid på at møde vores kunder med en venlig og positiv ånd. Vi tror på, at vores arbejdsliv og fællesskab fungerer bedst, når vi hver især gør vores bedste og finder glæde ved vores arbejde.

Sikkerhed:

Hos Pedersen-EL sætter vi sikkerheden højt og arbejder altid på at skabe et sikkert arbejdsmiljø.. Pedersen-EL går aldrig på kompromis med sikkerheden både for medarbejderen og kunden. Dette gør vi ved at vores medarbejder altid er opdateret med de nyeste kurser og regler inden for sikkerheden.

Personalepleje og udvikling:

For Pedersen-EL er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor er samtlige af vores ansatte omfattet af et firma betalt sundhedsforsikring som sikre hurtig adgang til undersøgelse og behandling, hvis uheldet rammer en medarbejder, som bliver syg eller kommer til skade. Vores medarbejder er løbende på efteruddannelse for at blive opdateret med hvad der sker at nye og spændende ting i branchen.

​Pedersen-EL  •  Sennelsvej 53  •  7700 Thisted  •  Tel.: 29 600 487  • ​ Mail til Pedersen-EL​